Husk p-skiven

I denne måned, var der en demonstration i hovedstaden, bestående af danske landmænd, som kørte i deres traktorer til københavn.

Hvad de ikke havde tænkt over, så var det muligheden for parkering, især ikke til store traktorer, og derfor blev mere eller mindre heldige alternativer taget i brug.

Hvad de ikke lige havde tænkt over var, at denne type alternative parkering kunne udløse en parkeringsbøde i forbindelse med en parkeringskontrol, men det skulle de senere erfare, at det kunne den.

Nu er der jo ret sjældent monteret en p-skive i en traktor når man køber en sådan, og når p-skiven mangler, så vil det jo være det samme som en uvlovlig parkering pga. manglende p-skive.

Der blev skrevet en hel del små parkeringshilsener til de danske bønder , hvor enkelte af de uheldige landmænd mente, at det rigtige ord måtte være parkeringschikanering og ikke parkeringsservice.

Flere landmænd håber, at de får eftergivet parkeringsafgiften fra de forskellige parkeringsfirmaer, men det ser ikke for godt ud, de kunne jo blot have undersøgt reglerne.

Leave a Reply